Verkoop informatie

Woning of bedrijfspand verkopen zonder makelaar

In tegenstelling tot een reguliere makelaar zijn er bij RD Vastgoed geen kosten verbonden aan de verkoop van uw woning of bedrijfspand. Onze bemiddelingskosten worden namelijk in rekening gebracht aan de kant van de koper en zo bespaart u op de kosten van een verkoopmakelaar. Een makelaar rekent een courtage voor de bemiddeling bij de verkoop. Soms is dit een vast bedrag en soms een percentage van de verkoopprijs.

U bepaalt de verkoopprijs

Door uw woning of bedrijfspand niet via de makelaar te verkopen heeft u de mogelijkheid om zelf uw verkoopprijs te bepalen. Wanneer u kiest om uw woning of bedrijfspand via RD Vastgoed te verkopen wordt uw woning of bedrijfspand aangeboden in een uitgebreid netwerk van privé-investeerders. Zij zijn er van op de hoogte dat er niet te onderhandelen valt over de verkoopprijs.

Geen financiering onder voorbehoud

In ruim 90% van de gevallen wordt uw woning of bedrijfspand verkocht zonder financiering onder voorbehoud. Hierdoor voorkomt u de mogelijkheid dat kopers hun financiering (hypotheek) niet rond krijgen en u uw woning of bedrijfspand opnieuw moet aanbieden.

Geen mediakosten

Aan de verkoop van uw woning of bedrijfspand zijn geen mediakosten voor het maken van foto’s of het maken van een verkoopbrochure en advertentie verbonden. Deze kosten kunnen bij de reguliere makelaar al snel oplopen tot €750,-. Foto’s gemaakt met uw mobiele telefoon zijn voldoende om de woning aan te bieden binnen ons netwerk.

Kortere looptijd

Mits de verkoopprijs realistisch is, is het binnen ons netwerk gebruikelijk dat wij binnen vijf werkdagen een potentiële koper hebben gevonden. Uiteraard bepaalt u zelf de opleverdatum.

Wij leggen u graag uit hoe wij werken!

Meld uw woning of bedrijfspand vrijblijvend aan

Wilt u graag uw woning of bedrijfspand verkopen, of wilt u met een van onze experts de mogelijkheden doorlopen?

Meld uw woning of bedrijfspand dan vrijblijvend aan!